Terapiaratsut

Tähti (E. V. Jalo-Tähti)

on vuonna 1999 syntynyt suomenhevosruuna, joka on asunut terapiatallissa Pattijoella vuodesta 2004 lähtien. Luonteeltaan Tähti on rauhallinen, utelias ja ihmisrakas. Tähdellä on tasaiset liikkeet, joiden kyydissä pienikin ratsastaja tuntee olonsa turvalliseksi. Tähti toimii terapiaratsuna myös ryhmämuotoisessa ratsastusterapiassa. Tähden leveään selkään mahtuu useampikin lapsiratsastaja yhtä aikaa harjoittelemaan.

Grandi (Hondsrug Grenadier)

on vuonna 1995 syntynyt Welsh-poniruuna. Grandin säkäkorkeus on 128 cm, joten se soveltuu monenkokoisille lapsille ratsuksi. Grandi on toiminut terapiaponina kesäkuusta 2009 lähtien. Luonteeltaan Grandi on utelias ja kiltti, toisinaan vähän ujo, mutta tutuksi tultuaan myös leikkisä. Vapaalla ollessaan Grandi keksii tekemistä haastamalla lauman muita hevosia leikkimään kanssaan.

Prinssi (Lumiprinssi)

on vuonna 1999 syntynyt risteytysponiruuna. Prinssin säkäkorkeus on vain 118 cm, joten se on pikkuratsastajien suosikki. Prinssi on maailman kiltein poni, joka lähtee aina mielellään töihin. Prinssi osaa myös vetää kärryjä, pulkkaa ja hiihtäjää, joten se on todellinen monitoimiponi.